Arrangøren forteller:

Festival for amatørrevy. Distriktsfestival for Nordvestlandet. En av 9 regionale festivaler i nettverket til Norsk Revy på Høylandet. Konkurranse om beste sketsj, vise og monolog - direkte kvalifisering til NM i revy på Høylandet 2015. En familievennlig festival med arrangementer for alle alderklasser, for deltakere, for publikum og for våre sponsorer. Kurs for store og små og egen barneforestilling. Vi arbeider for rekruttering og utvikling med fokus på kvalitet i revyene i vårt distrikt og samarbeider tett med noen av de fremste amatørrevy-miljøene i landet. I forbindelse med festivalen arrangeres også Gapskrattur med foredrag, serveringsteater og sprelske opplevelser.

Arrangør: Gapskratten revyfestival i samarbeid med Tresfjord Ungdomslag, med hjelp frå Vestnes Teaterlag og Vike Ungdomslag.

Aldersgrense: Forestillingene: Åpent for alle . Gapskratteltet: 18 år. Billetter: 20-1300 kr. Rabatt for honnør/barn ved noen forestillinger. For barna: Tilbud til barn: Vi har spesielle teaterkurs for barn. I år med Caroline Johansen fra Det Andre teateret. Aldersgruppe er 6 - 12 år. Vi har også kurstilbud for de fra 12 år og oppover, teaterkurs med Olli Wermskog og hip-hop med verdensstjerna Mari Koda, kjent fra Step Up filmene. Kursene setter sammen en forestilling, og deltakerne blir sminket opp og presenterer sin forestilling med profesjonell musikk, lyd og lys i Storsalen lørdag. Eventuelle andre aktiviteter for barn vil bli annonsert i forbindelse med festivalen. For funksjonshemmede: Lokalitetene er godt tilrettelagt for funksjonshemmede og det samme er sanitærforholdene. Forventa publikum: I sal: 2000, - i telt: ca. 2000

Mer informasjon finner du på festivalen sin nettside